Snart nytt i Basics?

Basicsbutiken har blivit tom, och ett enstaka par skor på sidan tre blev kvar. Nu går det alltså att köpa de förflutna Basics-plaggen i StarBazaar. Jag ser fram emot den nya kollektionen, men har ingen aning om när den publiceras! 
B.Lawless
 

Förlåt!

Okej, jag fixar inte det här längre. Förlåt, förlåt, förlåt. Min ena kollega försvann, och jag vet knappt vad jag ska göra utan henne. Jag förlitade mig på att flera skulle uppdatera zerosv. Dock antar jag att jag får skylla mig själv. Visst gav jag en förvarning, men nu känns det som att bloggen behöver någon. Jag antar att jag får sluta med att inte skriva här, och fortsätta uppdatera. Haha. Min dator har varit sönder ett tag, och nu har jag en ny, lyckligt nog. Jag har tagit till mig all kritik, både det negativa och det positiva (även fast det negativa inte har varit så KONSTRUKTIV). Så från och med nu ska den här bloggen uppdateras!
Jag hoppas att ni kommer att stå ut med mig lite till.
Återigen, förlåt. 

B.Lawless

Wildfox

Ett av mina favoritmärken som både inspirerar och glädjer människor, Wildfox. Det är ganska solklart att färg är något som man inte sparar på när det gäller Wildfox kläder, inte heller när det gäller tryck och mönster. Jag gillar Wildfox skarpt och har plockat ut några få saker ur starplaza som helt enkelt skriker Wildfox!
Vilket är erat favoritklädmärke?
 
allan.
 
 

Avskedsbrev

Hejsan, underbara läsare!
Jag har spontant nog bestämt mig för att sluta nu innan skolstarten. Känner att jag behöver fokusera på annat. Jag lovar, detta har varit en intressant fas i mitt liv. Att få skriva på Stardolls största svensktalande blogg och allt. Nu är saken den att jag behöver fokusera på annat så vi får se om jag återkommer. 
 
Kram B.Lawless
 
Ps. 

Makeuptutorial - Liu Wen

 

Ny butik - Frankie Morello Tribute

En ny Tribute har kommit till Starplaza - Frankie Morello Tribute. Temat är streetstyle blandat med sport och färgvalen är ganska enformliga men färgglada. 
Vad har ni för tankar kring denna nya butik? 
B.Lawless

Makeuptutorial - Siouxsie Sioux

 
Har ni önskemål på makeup-tutorials är det bara att säga till. 
B.Lawless

Nytt i Pretty n Love

Pretty n Love har nu uppdateras med feminina sommarkläder. Personligen tyckte jag inte om någonting, förrutom de blå skorna med högre klackar. Dock finner jag kläderna väldigt fint gjorda. Enkla men fint gjorda. 
Kommer ni köpa någonting ifrån denna kollektion?
B.Lawless

Gamla Hot Buys-skor i Starplaza?

Jag upptäckte nyss att Stardoll (antagligen) råkat lägga ut ett par gamla Hot Buys-skor i Starplaza. Jag vet inte hur länge dem kommer vara där så passa på att köpa dem innan dem försvinner! ;-) 
 
B.Lawless

Nytt i Bizou

Häromdagen kom det en ny kollektion i Bizou och temat är "New York City-girls". Kollektionen består utav både denim och grunge-plagg och jag tror att många utav er gillar denna kollektion. Detta var någonting som verkligen behövdes!
RosaSmurf & B.Lawless
 

Chanel: Sista chansen

/Didilina10

Ramadan, Hytt 16 - Sista frågan


Här har ni svaret på den sista frågan som ger en 5 sd:

Nu är alla 16 hytterna öppnade och vi har under kampanjens tid kunnat samla på oss 40 sc, 16 sd och de
tre 'plaggen'.

Gratis stardollars är alltid välkomna. Men plaggen får jag nog säga var mer av en besvikelse.
Vad har ni tyckt om kampanjen? Har det varit bra gåvor?
// RosaSmurf

Nytt i Archive


Ny månad - nytt i Archive! Jag tycker att urvalet var både ris och ros. Jag tycker om maxiklänningarna, klänningen som är i limegrön med fjädrar och även jackan på sista sidan. Annars var det mycket "extrema" saker som känns lite 80-tal - med andra ord inte riktigt min stil.

Som ni säkert har märkt så finns även 'Ripped Denim Hotpants' med. Dessa shorts som tusentals människor skulle kunna betala 500+ stardollars för, finns nu i Starplaza för 10 spänn. Hiss eller diss?

Kan tänka mig att det är ganska blandade åsikter om att Stardoll tar tillbaka gamla och eftertraktade kläder. Jag själv tycker också ganska blandat om det. Just dessa shorts har jag redan, som tur var så köpte jag de dock då de var i affär från första början och betalade inte 500 sd för dem. Däremot kan jag tänka mig att flera andra gjorde det och nu är skitsura för att de är tillbaka för ett så litet pris som 10 sd. Medan andra blir överlyckliga över att äntligen få dessa shorts som de letat efter i evigheter.

Snart kanske man borde sluta med att köpa gamla plagg för massa pengar, vem vet - imorgon kanske de är i Starplaza igen?

Vad tycker ni? Är det rättvist att Stardoll tar tillbaka gamla plagg för att ge alla chansen att ha dem, eller tycker ni bara det är dumt och orättvist mot de som har har betalat massor med pengar för att få dem?
/Didilina10

Ramadan, hytt 15 - Sista pusselbiten


Så här hittar ni den sista pusselbiten:

1. Gå till Mitt konto --> Inställningar
2. Klicka nu på pusselbiten i vänsterkanten
Om ni hittat de två pusselbitarna så ska nu dessa skor finnas i eran svit!
// RosaSmurf

Makeuptutorial - Devon Aoki

 
B.Lawless

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda