10 ÅR SEDAN BLOGGEN SKAPADES

Välkommen tillbaka till Stardoll Zerosv!

Det var visst ett bra tag sedan jag bloggade här! Shit, tänk att det var 10 år (!!!) sedan jag skapade denna bloggen tillsammans med Deasoline. Vad tiden har gått!

Jag vill skriva det här inlägget för alla som från och till kikar in här av ren nostalgi eftersom jag vill tacka er. Stort tack till alla som följde, läste och kommenterade på vår blogg! Det var superkul att skriva på bloggen och att se många av er uppskatta det arbete vi la ner på bloggen. Bloggandet gjorde grundskoletiden betydligt roligare! 💕

Vidare vill jag rikta ett ännu större tack till alla skribenter vi har haft genom tiderna som på sin fritid valde att ägna mycket tid åt att blogga här och göra den till förmodligen den största svenska stardoll-bloggen någonsin! 💖💖

Stort tack till våra skribenter:
Deasoline
, RosaSmurf, Carozaz, Mand_iiz, Didilina10, ...Cleopatra..., idiix, B.Lawless, allan., EmoBella  
(och säkerligen ännu fler vars användarnamn jag inte längre kommer ihåg, zörri :( )! 💖

Som ni märker kan flera av våra skribenter inte hittas på Stardoll längre och det beror på att Stardoll inaktiverar ens användarkonto om man inte loggar in där på ett bra tag. Mitt konto exempelvis blev också borttaget från Stardoll för att jag var inaktiv i över 4 år. Ifall ert konto också är borttaget så kan ni kontakta Stardolls kundservice och fylla i följande information angående ert användarkonto som ni då skickar till dem:
"1. The username
2. The birth date registered on the account
3. The original email address used to create the account (even if you no longer have access to it)
4. The most recent email address associated with the account
5. The approximate month and year you last had access to the account
6. Several purchase reference numbers, which can be found in the receipt sent to the email 
registered to the account when a purchase is made, or payment method used, transaction dates and amounts or the last 4 digits of the credit card used to make the purchases." 

Fyll i så mycket information som ni kommer ihåg om ert gamla konto och så förhoppningsvis får ni tillbaka ert gamla Stardollkonto! Lycka till!


Med vänliga hälsningar,
en idag 10 år äldre Medoza

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda