Stardoll's orättvisor

Okej, det här är en ytterst underhållande och intressant text som handlar om Stardoll. Låt oss påstå att du, jag vet inte, låt oss påstå att du följer dina egna regler, din egna smak och att du står för vem du är. 
Vi säger att du bär en otroligt turkos, kort frisyr som väldigt, väldigt få personer använder. Vi säger att du gillar frisyren ändå.
Låtsas om att ingenting passar till frisyren, och att kläder förstör dess karaktäristiska, smarta, drag. 
Du har bara några starpoint-poäng kvar tills du går upp i nivå för att kunna få den där underbara frisyren du satsat på ända sedan du började på Stardoll. Det är värt att gå in i ett chattrum för att samla lite extra poäng, att ta del av gemenskapen.

Du går in i ett slumpvalt rum, för det är en ny funktion.
En bunt solbrända, välgrillade, små flickor med tjocka mascara-lager lägger märke till dig där du står, med din turkosa frisyr och din halvnakna medoll. Du vet att insidan räknas, och att dem ändå kommer gilla dig. För du är trevlig. En bra, lugn och ganska moralisk person trots allt. Din första kommentar blir "Vad ful du är" och sedan går det bara utför. Plötsligt är du tydligen all världens problem. Dem gillar inte din frisyr, att du inte bär några kläder, att du använder dig av punkter efter alla dina meningar, vilket egentligen brukar vara en självklarhet. Dem gillar inte dig för den du är. Du börjar försvara dig på ett värdigt sätt, och det får dem att känna sig hotande, vilket gör att dem börjar påstå att allt du gör är "mog1". Alltså moget. 

Dagens lärdom: Är du dig själv, visar det sig att du sticker ut kommer du få otroligt mycket tji för det. 

Är det värt det? Nej. Stå på dig! Var inget offer när du är så mycket starkare än alla som NÅGONSIN vill trycka ner dig. 

Historien är sorgligtvis sann, och skedde precis innan denna text skrevs. Det var värt att ta upp det.

Rosanna_97

Kommentarer
Postat av: m-moa-a

det ska inte behöva hända!!! uch vilka människor!! om man tycker att någon är ful kan man väll hålla det för säg själv och inte såra någon!!! det är väll inte deras problem hur andra ser ut eller klär sig!! =/

2012-06-18 / 19:20:51
Postat av: Sdmsilvia

Ush!!! Vad Omoget hatar sånt!! och vet vem det handlar om :( dem vet inte att det sårar andras känslor!! :'(

2012-06-18 / 19:22:40
Postat av: lilla_sommar

2012-06-18 / 19:29:39
URL: http://emblafant.blogspot.com
Postat av: elle__1998

Till alla dem som är såhär elaka mot andra människor på Stardoll: Att såra någon som man inte känner på Internet är en av de fegaste sakerna man kan göra. Hade ni sett den här "fula" tjejen på riktigt hade ni inte sagt något, eller hur? Nej. Att såra någon man inte känner på Internet visar bara vilken patetisk person man egentligen är. :P

Vet inte om det lät konstigt eller inte, men ville bara få ut det. >:(

2012-06-18 / 20:01:01
Postat av: lilla_sommar

^
| words.

2012-06-18 / 20:04:09
URL: http://emblafant.blogspot.com
Postat av: Lillelilleskutt

Okej, detta är Lillelilleskutt egna åskit;


Om man ska tas "seriöst" så ska man skriva på ett sätt som tas moget. Inte massa "baah" "hääj", eller ha 10 kg lager smink ansiktet och massa lösögonfransar.

Bara för att man sticker ut behöver man inte vara fel, taskig, ful, eller vad det nu är.

2012-06-18 / 20:14:53
URL: http://lillelilleskutt.webblogg.se
Postat av: NATALIEFAA

Sådana människor har inte ens på nätet att göra. Så fruktansvärt barnsligt och trycka ner någon för att personen inte är som alla andra, speciellt via nätet!! Sedan när man försvarar personen som blir utsatt så är man minst lika dum i huvudet som den första personen som blir utsatt. Usch nej. Stå på er alla där ute!

2012-06-18 / 20:52:58
Postat av: Nadja10

Gud vilken bra text! Självklart ska alla få ha sin egen stil, man ska vara den man är :)

2012-06-18 / 21:14:15
Postat av: lady-louie

Usch, hemskt tycker jag! Det är så onödigt bara, klanka ner på en människa bara för den har en egen stil. Jag har vart i chattrummen mer dom här dagarna som har varit och man märker verkligen hur 'man ska se ut' för att ens få kunna prata med dom andra. Om man inte ser ut som dom så är man inte ens välkommen att gå in på chattrum känns det som, det är sjukt för jag blev kickad från några chattrum bara för att några tyckte att jag hade dålig stil tydligen.. Och det jag inte kan förstå hur barn/ungdomar kan bete sig så mot andra, det är hemskt!

2012-06-18 / 22:17:46
Postat av: PoppEmma

håller med allihoppa!!!

2012-06-18 / 23:00:11
Postat av: elle__1998

Det är mycket snyggare att ha en egen stil än att ha den där trenden, som typ är att vara pepparkaksbrun och ha 10 kg smink. Man ska vara sig själv! ^^

2012-06-18 / 23:39:15
Postat av: johnie.grimes

Det är så *piiiip'* taskigt!
Man ska kunna ha sin egen stil utan att få en massa tråkiga kommentarer. Den som har stilen gillar antagligen den. Skulle dessa människor säga samma sak i verkligheten till någon om man träffade massa "okända" personer på typ en klubb? Svaret är troligtvis: NEJ!

2012-06-19 / 12:10:29
Postat av: Bornonsaturday på stardoll

Varför ska nästan alla på stardoll vara så himmla elaka. Jag kanske må vara solbränd och sminkad men jag förstår vad du menar. men så fort jag skriver något i något forum. Kommer de där elaka kommentarerna som man bara vill radera ur huvudet men som inte går. Jag fattar inte. Mår man bättre av att trycka ner andra människor. Det är synd för man ska inte behöva må dåligt i en låtsas värld!

// Bornonsaturday på stardoll

2012-06-19 / 12:17:56
Postat av: ssss

Gud vad elakt, man måste ju vara sig själv, ha en egen stil det är ju det som gör att man är unik, att skilja sig mot mängden!

Säger som dig man ska stå på sig och inte ta något skit från andra människor :)

2012-06-22 / 20:06:47
Postat av: Didilina10

Det spelar ingen roll om man ser ut som alla andra, eller om man har en unik stil. INGEN har rätt till att säga taskiga saker till en på grund av ens utseende.

Bra text, verkligen! Gillar dock inte att du drar alla som är brunbrända och har mascara över en kam, som att alla dom skulle vara taskiga på grund av det. Det finns folk som har en "unik" stil också, som är taskiga. Som sagt, oavsett hur man ser ut ska man inte bli kränkt eller utsatt på grund av sitt utseende.

2012-06-23 / 11:23:12
URL: http://stardollzerosv.blogg.se
Postat av: kinapandan

håller med alla här, men om man e sig själv med "10 kg" smink så får man våll ha de man kan juh inte dömma alla som ser ut så för de.
att liksom alla som har mkt smink är dom som mobbar för så e de inte.
men jag dycker att de e jäkla dumt att trycka ner andra för hur man ser ut och inte hur man är. :D

2012-06-23 / 23:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda