En (mycket!) kort novell

Hej kära läsare! Är hemskt ledsen över att jag har varit så oaktiv, har under tiden jag varit borta inte skrivit någon ny novell åt er. Men, här får ni en väldigt kort novell som jag har skrivit. Hoppas ni gillar den!




Felicia klickade på logga in och sidan började att ladda. Senaste nytt från Starplaza visades och snart syntes även hennes Medoll i högra hörnet. Hon log när hon såg att hon hade fått ett nytt meddelande. Och hennes leende blev ännu bredare när Lisas medoll visade att hon var avsändaren.

Felicia klickade på meddelandet och började att läsa. Men det var ett konstigt mejl Lisa hade skickat. De första raderna var bara bokstäver och tecken, som om Lisa hade dragit med fingret över tangentbordet. Sedan kunde man läsa ord, men de var lösryckta och helt omöjliga att förstå.
"hjälpa?= klara inte 3springer över å,n efter mi-g". Det var ord och tecken om vartannat och Felicia förstod inte ett dyft. Men det kändes konstigt i magen, hade det hänt Lisa något? Men varför skulle hon i så fall logga in på Stardoll och mejla till henne? Då hade det ju varit miljoner gånger smartare att ringa till polisen. Fast Felicia kunde inte komma ifrån känslan att något hade hänt Lisa. Det kändes inte som ett av Lisas skämt.

Nästa dag när Felicia satt framför tv:n med sin mamma och slötittade på Rapport visades ett inslag som genast fångade Felicias uppmärksamhet.
- En flicka från Örebro i Närke har försvunnit, hon har saknats sedan i måndags och uppges vara runt 15-års åldern. Om någon har sett eller hört något från flickan ombedes man kontakta polisen i Örebro.
Felicia stelnade till i soffhörnet. Lisa hade många gånger klagat över sin hemstad Örebro i deras chattsessioner.
- Det är en riktigt gnällig stad med grå människor! brukade hon skriva.

Tänk om det var Lisa som hade försvunnit, som polisen nu letade efter. Och hon hade skrivit till Felicia medans hon sprang. Borde hon kontakta Örebros polis? Eller kanske inte? Lisa hade ju skrivit till henne, och om Lisa inte hade ringt polisen kanske inte Felicia heller skulle göra det?
Det snurrade i Felicias huvud och hon mådde illa. Vad skulle hon göra egentligen?!


Ja, det var det! Ni får väl fantisera ihop en egen fortsättning, haha! ;)
//...Cleopatra...

Kommentarer
Postat av: Filli01

Snälla gör en fortsättning!

2012-06-11 / 00:00:57
Postat av: KissieB

trodde bloggen handlade om stardoll...

2012-06-11 / 09:19:48
Postat av: Anonym

Skulle verkligen uppskatta en fortsättning! :)

2012-06-11 / 13:34:28
Postat av: trendigalisa

Snälla du måste göra en forts om du orkar,den va asbra!! :))))

2012-06-11 / 13:49:57
Postat av: Ginny

Mina kompisar heter Lisa och Felicia :3

2012-06-11 / 17:40:27
Postat av: Anonym

Du MÅSTE göra en fortsättning! Den var faktist den bästa du har gjort hitttils! ( Kan du göra en Novell om nät alla på SD Zerosv har examen/Skolavslutning?

2012-06-11 / 19:49:02
Postat av: m-moa-a

fortsättning, förtsättning, förtsättning!!!!!! kissieB: läs inte novellen då om du inte tycker att den passar.

2012-06-11 / 20:22:26
Postat av: ...Cleopatra...

@KissieB: Den här novellen handlar ju delvis om Stardoll och ja, det är en Stardoll blogg. Men att bara skriva noveller om Stardoll skulle till slut bli långtråkigt. Men du kan i så fall hoppa över inläggen med mina noveller i så fall. Eller hur? ;)

2012-06-15 / 23:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda