Achievements



Som alla vi fick ett meddelande om tidigare, så skulle det komma fler nyheter - efter nivåer. Nu har den andra nyheten kommit ut. Det är kallat "Achievements", och är ett slags system där du gör olika uppdrag och får sedan en trofé för det, som du kan skryta med i din suite.

Enligt mig - ganska onödig funktion. Den gör egentligen inte så mycket mer än att ge en pokaler som man sedan kan lägga på en hylla och visa för andra. Men ett stort plus med denna funktion är att när man har gjort ett "uppdrag", så får man starpoints. Och beroende på hur stort det uppdraget är som man gjort, så får man olika mycket starpoints. Om man till exempel har bara har sparat sin suit, så får man 2 starpoints, men om man har lyckats med att bli Covergirl, får man istället 25 starpoints.

Däremot, så kan man inte "tjäna om" alla uppdragen, utan man kan bara få de en gång. Totalt kan man tjäna 696 starpoints (om jag inte räknat fel), vilket jag tycker är otroligt generöst av Stardoll! Innan detta fanns, så hade man ju knappt tjänat någonting på att göra de här sakerna.       
                                                                                                                                                Didilina10



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda