Svar på kommentar

Anonym: Asså, ni borde svara på kommentarer ni är värsta taskiga och ignorerar kommenarerna! ;O
Det hände en KONSTIG SAK :@
Så fort jag satte på proxyn track på den sidan så försvann INTERNET!!!!!! Sen när jag tog bort proxyn så kom INTERNET TILLBAKA !!! Asså ni är fett taskiga man måste skicka ett medelande till er på stardoll så att ni kmr svara! Omg!! ;O



Anledningen till att vi inte svarar på kommentarerna är att det skulle vi inte hinna med + att vi inte skulle kunna veta om någon av oss redan har svarat. Det skulle bli ett enda kaos.
MEN, vi ignorerar definitivt inte kommentarerna! Vi läser dem alla, utan undantag, trots att vi oftast inte svarar på dem.
Och, är det såå mycket krångligare att skriva ett litet meddelande på Stardoll kanske? För att vara säker på att få svar?
Vad säger ni om en frågestund snart, där ni får ställa alla frågor ni vill ha svar på?



Ang. Internet grejen.
Det är inte det minsta konstigt, vet du vad proxys är? Det är så att internet ställs in på ett annat land, och manuella proxys brukar så gott som alltid krångla. Uppdatera, uppdatera, uppdatera - snart får du kanske upp sidan. Och, klart internet kommer tillbaka då du tar bort proxyn! För då är internet inställt på normalt igen!
*Okej, usel förklaring, men det är rätt svårt att förklara. Vet inte exakt, men det är ungefär så här.*



Menar inget illa, men tyckte den här kommentaren förtjänade ett svar. Ni är säkert fler som undrar om samma saker.
/ D



Mer:
Anonym [ja, samma person]: JASSÅ så ni läste DEN kommentaren!!! Och är det så HIMMLA jobbigt för er att svara ni ser väl om någon av er redan har svarat!!! Är ni blinda eller?!

Asså...Shiiit!!! ;O



Så du menar vi ska svara på precis alla kommentarer i inlägg? Göra hela bloggen till en "svara-på-kommentarer-blogg"? Svara på alla hundratals kommentarer vi får?
Ja. Just det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

JASSÅ så ni läste DEN kommentaren!!! Och är det så HIMMLA jobbigt för er att svara ni ser väl om någon av er redan har svarat!!! Är ni blinda eller?!



Asså...Shiiit!!! ;O

2010-01-16 / 10:46:08
Postat av: Nejlika

Deasoline, du har helt rätt!!! Vem vill skriva en sån dum kommentar!!!

2010-01-16 / 10:47:41
Postat av: nora

2010-01-16 / 10:57:29
Postat av: Rim♥

Hej! Jag har sett en MeDoll som har en hårstyle som inte finns längre! Sök på : makeupgirl på stardoll ! //Amorali stardollstylista.blogg.se

2010-01-16 / 11:54:52
URL: http://rimaljaderi.blogg.se/
Postat av: snurran55

Deasoline, du har helt rätt!!! Vem vill skriva en sån dum kommentar!!!

2010-01-16 / 11:57:09
Postat av: Mengoh93

Inte för att vara taskig men dom kanse inte har tid med komentarer dom typ ändrar bloggen nästan varje dag eller varje timme / jag vet för jag är här på bloggen rätt mkt :P

2010-01-21 / 17:02:55
Postat av: Candychopko

Herreguh . Sätt er själva och svara på 50 kommentarer , varje dag . ! ? Det är inte roligt , jag gjorde det själv förrut .. ;(

2011-05-11 / 11:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
RSS 2.0
Cute Panda